TÉMÁK, Kategóriák

Győzze le a depressziót természetesen, a szerotoninszint növelésével!

568
HOZZÁSZÓLÁS:

A depresszió kezelése során a betegeknek szinte minden esetben olyan gyógyszerekdepresszio-panikbetegseg-03et írnak fel, amelyek növelik szervezetükben a szerotoninszintet. Azonban ezeknek a szereknek komoly mellékhatásaik is lehetnek, ami miatt nagyon sokan nem is tudják őket hosszabb távon szedni őket.

Szerotoninszint növelés természetesen

Napjainkban már elérhető egy olyan teljes mértékben természetes termékcsalád is, mely kizárólag friss zöldségekből és gyümölcsökből készül, továbbá olyan dél-amerikai gabonaféléket is tartalmaz, amikben rendkívül értékes szénhidrátok és esszenciális aminosavak találhatóak.

Ráadásul mindez finomrostos állapotban fogyasztható, ami biztosítja, hogy a szervezet a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudja felhasználni ezeket az értékes összetevőket.

Valójában tehát ezek nem egy étrend-kiegészítők, hanem tökéletes táplálékok szervezetünk számára, melyek rendszeres fogyasztása által jelentősen javítható közérzetünk, mivel képes növelni agyunkban a szerotonin, vagyis a boldogsághormon termelését. 

Erre pedig a legtöbb embernek szüksége is van, mivel a mai hiányos és helytelen táplálkozásnak köszönhetően legtöbbünk szervezetében jóval kisebb mennyiségű szerotonin termelődik, mint ami normális és szükséges volna.

Emiatt nagyon sokan levertek, kedvetlenek, csökkent fizikai és szellemi teljesítőképességgel rendelkeznek, súlyosabb esetben pedig a depresszió is felütheti a fejét.

De a szerotonin nem csak a stressz negatív hatásai ellen nyújt védelmet, hiszen szabályozza az ébrenlét-alvás folyamatát – mivel belőle képződik az alváshormon -, de a testhőmérsékletet és a szexuális hormonok termelését is befolyásolja.

A szerotonin mindemellett csökkenti a káros szenvedélyek iránti és az öngyilkosságra való hajlamot is.

Mindezek miatt elemi fontosságú, hogy minden nap biztosítsuk szervezetünkben a megfelelő mértékű szerotonintermelést, mivel így megőrizhető és fenntartható a testi-lelki jó közérzetünk, és elkerülhető a nyomott hangulat, illetve a depressziós állapot.

Azonban figyelnünk kell arra, hogy lehetőség szerint csak teljesen természetes módon próbáljuk meg növelni szerotoninszintünket, mivel a mesterséges megoldásoknak számtalan – akár igen súlyos – mellékhatása lehet.

Az Ehlers Vitalkost (korábban Animas Vitalkost) készítmények mindegyike 100%-ban természetes összetételű és bio minősítésű, és csak a szervezetünk számára leghasznosabb növényi részeket tartalmazza hozzáadott anyagok nélkül.

Az egyedi gyártási technológiának köszönhetően ezek az értékes növényi összetevők rendkívül gyorsan és nagy hatékonysággal szívódnak fel vastagbelünkben, aminek köszönhetően rendkívül gyorsan beindítják és fokozzák a szerotonin hormon termelődését az agyunkban.

Milyen kedvező hatásai lehetnek a Vitalkostnak?

  • Depresszióellenes hatás
  • Hozzájárul a testi-lelki jó közérzet kialakításához és fenntartásához
  • Véd a stressz negatív hatásaitól
  • Feltölti szervezetünket létfontosságú tápanyagokkal
  • Segíthet alvászavarok esetén
  • Javítja a szervezet anyagcseréjét
  • Támogatja az ideális testsúly elérését és megtartását

Ha szeretne még több érdekes információt olvasni a szerotoninszint természetes növelésének módjáról, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat a depresszió gyógyszermentes leküzdéséről!

568
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]